İtalyan Mutfağı Haftası Mövenpick Hotel İzmir’de başlıyor

İtalyan konsololuğunun düzenlediği “Dünyada İtalyan Mutfağı Haftası” kapsamında, İtalyan yemek kültürü İzmirliler ile buluşacak. İtalyan yemeklerini seven, tatmak isteyen ya da öğrenmek isteyenler için 18-24 Kasım’da İtalyan yemekleri menüsü ve atölyesi Mövenpick Hotel Izmir’de.

Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı İtalyan Şef Giovanni Terracciano

Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı İtalyan Şef Giovanni Terracciano’nun hazırladığı özel menü, öğle ve akşam yemeklerinde Margaux Restaurant’ta sunulacak. İtalyan şefin vereceği atölyede ise; mantar ve kestane soslu ıspanak tagliolini, balkabağı ve cevizli gnocci ve geleneksel tiramisu uygulamalı gösterilip İtalyan mutfağıyla ilgili keyifli bilgiler paylaşılacak.  Leziz İtalyan tatlarının yapılacağı ve tadılacağı bu atölye, 23 Kasım Cumartesi günü, 12:00-14:00 ve 16:00-18:00 saatleri arasında 2 seans olarak düzenlenecek.

Canınız İtalyan yemeği çektiğinde Mövenpick Hotel Izmir’e uğrayabilir, ya da atölyemize katılıp İtalyan yemekleri yapma ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. (0232) 488 14 25’ten Yiyecek&İçecek ofisini arayıp Margaux Restaurant’a rezervasyon veya atölye için kayıt yaptırabilirsiniz.

Atölye tarih: 23.11.2019

Süre: 2 saat

Eğitim saatleri: 12:00-14:00 veya 16:00-18:00

Kursiyer sayısı: Her seans için max. 10

Kurs ücreti:150 TL

URL: http://www.egemenlik.com.tr/?p=11952

Yazan - Kas 12 2019. Kategori Genel. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Yoruma ve geri izlemeye kapalı
300x250 ad code [Inner pages]

Arşivde ara

Tarih bazında ara
Kategori bazında ara
Google bazında ara

Foto Galeri

120x600 ad code [Inner pages]
Giriş | Tasarım Gabfire themes