Evde de bakımlı olmak isteyenler için

Tchibo, evde kaldığımız bugünlerde bakımlı olmak isteyenlere özel ürünler sunuyor. Tchibo’nun kadınlara özel ürünü epilatör, etkili ve uzun süreli bir bakım sunacak.  
 
Tchibo, evde kaldığımız bugünlerde pratik ürünleriyle kadınların kurtarıcısı oluyor. Tchibo, zahmetsiz ve uzun süre etkili bakım isteyen kadınların imdadına Epilatör ile yetişiyor. İstediğiniz her an elinizin altında olan epilatör, sizi diğer epilasyon yöntemlerinin zahmetinden de kurtaracak.   
 

Acısız bir bakım için 

Etkin ve uzun süreli bir epilasyon sağlayan Epilatör, tüm cildin yanı sıra bikini ve koltukaltı bölgeleriyle de uyum sağlıyor. 9 adet paslanmaz çelik pensi ile hızlı bir bakım sunan epilatör, beyaz rengi ve zarif tasarımıyla da dikkat çekiyor. Epilatör, deriyi gererek kılı kökünden alan soft-Skin teknolojisi ile kadınların acısını da en aza indirecek. 
 
Pil ile 50 dakika boyunca çalışan epilatör, kadınların istediği yerde pürüzsüz bir cilde ulaşmasına olanak tanıyor. Şık saklama torbası bakım sonrası epilatörü kolayca saklamanıza yardımcı olacak. 
 
Epilatöre www.tchibo.com.tr  internet mağazasından ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.