• İzmir Haberleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji
  • Dünya Eğitim Yerel Asayiş Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
19:07
Seferihisarlı sanatçılardan Efes Selçuk’ta ‘’Cam’da Antik Ege’’ sergisi
15:58
CHP İzmir yönetiminde yeni görevlendirmeler
15:01
Melike Şahin İzmir'de dinleyicileriyle buluşacak
14:47
Ferdi Zeyrek anısına yemek ikramı
14:41
Çeşme'de yaz spor okulu başvuruları başladı
13:43
‘Ferdi Zeyrek' U-12 Cup futbol turnuvası başlıyor
13:35
Yerel yönetimlere yetki çağrısı
13:24
Balçova’da yaz spor okulları 30 Haziran’da başlıyor
12:45
Devrilen çınar ağacı yerine yenisi dikildi
12:17
Dünyanın ilk Kurumsal Rotary Kulübü İzmir’de kuruldu
10:47
Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Condé Nast Traveler 2025 Travelers' Choice Awards ödüllerine aday gösterildi
09:21
İAOSB Yönetimi'nden Eyüp Kadir İnan’a ziyaret
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. "Belediye başkanlarımız destan yazıyor"
Gündem
Yayınlanma: 17 Nisan 2025 - 17:02

"Belediye başkanlarımız destan yazıyor"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP’li belediyelerin ve belediye başkanlarının tüm engellemelere rağmen bulundukları şehirde destan yazdığını belirterek, “Hükümet İzmir’de 1 metre metro yapmadı ama İzmir Türkiye’nin en çok metro hattına sahip şehirlerinden birisi. Türkiye’de en fazla arıtma tesisine sahip il İzmir. Şehrimizle gurur duymaktan sakın imtina etmeyin. Her zaman İzmir'i başınız dik, gururla insanlara anlatın” dedi.

Gündem
17 Nisan 2025 - 17:02
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar

EGEMENLİK - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Bornova'da devam etti. İlk olarak Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'yi makamında ziyaret eden Tugay'a Akıllı Şehir Yönetim ve İnovasyon Merkezi'nde Dijital İkiz Projesi'nin sunumu yapıldı. Sonrasında CHP Bornova İlçe Başkanlığı'na giden Tugay, Bornova Belediyesi'nin tır garajı, asfaltlama gibi projeleri, iş birlikleri ile yapılması hedeflenen kamulaştırmalar ve çalışmaları yerinde inceledi.

“İzmir'i gururla anlatın”

CHP Bornova örgütünü ziyaret eden Başkan Tugay'ı, İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve partililer karşıladı. Körfez’in temizlenme sürecine katkı sağlayacak Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi'nin dördüncü fazının açılışının 28 Nisan'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla yapılacağını da hatırlatan Başkan Tugay, “Yatırımlarımız hızla sürüyor. Hükümet İzmir'de 1 metre metro yapmadı. Ama İzmir metro açısından da Türkiye'nin en fazla metro hattına sahip şehirlerinden biri. Buca Metrosu da hızla yapılıyor. Yine Türkiye'de en fazla arıtma tesisine sahip il İzmir. Şehrimizle gurur duymaktan sakın imtina etmeyin. Her zaman İzmir'i başınız dik, gururla insanlara anlatın. Türkiye'nin ve dünyanın bence en güzel şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Bu şehrin vatansever insanları olarak hem vatanımıza hem şehrimize hem halkımıza yürekten bağlılıkla yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Tugay, Ömer Eşki'nin eşi Beste Eşki'nin 18 yaşındaki yeğeni Ege Asiltürk'e CHP rozeti taktı. Başkan Tugay, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade etti.

Tugay ve Eşki projeleri inceledi

Başkan Tugay ile Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, saha ziyaretine ilk olarak Muhittin Erel Caddesi'nden başladı. Tugay, yapılan düzenlemeleri ve trafik yoğunluğunu azaltmak için yapılması hedeflenen yol hakkında bilgi aldı. Sonrasında 6244 Sokak ile Ege Üniversitesi Kavşağı’na kadar kesintisiz bağlantı sağlayacak yol projesi kapsamında kamulaştırılması gerekli alanları inceleyen Tugay, Serintepe'de de yolun genişlemesi için yapılması gereken kamulaştırma alanları hakkında bilgi aldı. Kamulaştırmalar için yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Bornova Belediyesi Altındağ Kandere Parkı içindeki Aydın Erten Kent Marketi de ziyaret eden Başkan Dr. Cemil Tugay, burada yurttaşlarla sohbet etti ve çocuklara futbol topu hediye etti. İzmir Kara Nakliyeciler Sitesi'nde kamyon şoförlerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Tugay, Eşki'den yaptıkları tır parkı ve Pınarbaşı merkezinde yürütülen asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

2025/04/17700179141744898671.jpg
2025/04/277042011744898673.jpg
2025/04/13498483531744898667.jpg
2025/04/18964129101744898666.jpg
2025/04/5565411031744898668.jpg
2025/04/3810974371744898672.jpg
2025/04/24502741744898669.jpg
2025/04/19556930471744898673.jpg
2025/04/1629942081744898668.jpg
2025/04/13922636431744898670.jpg
2025/04/10492231231744898671.jpg
2025/04/10072635671744898669.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Yerel yönetimlere yetki çağrısı
Yerel yönetimlere yetki çağrısı
Devrilen çınar ağacı yerine yenisi dikildi
Devrilen çınar ağacı yerine yenisi dikildi
İzBB Başkanı Tugay, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu
İzBB Başkanı Tugay, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu
Büyükşehir Zabıtası yangında seferber oldu
Büyükşehir Zabıtası yangında seferber oldu
Son Haberler
Seferihisarlı sanatçılardan Efes Selçuk’ta ‘’Cam’da Antik Ege’’ sergisi
Seferihisarlı sanatçılardan Efes Selçuk’ta ‘’Cam’da Antik...
CHP İzmir yönetiminde yeni görevlendirmeler
CHP İzmir yönetiminde yeni görevlendirmeler
Melike Şahin İzmir'de dinleyicileriyle buluşacak
Melike Şahin İzmir'de dinleyicileriyle buluşacak
Ferdi Zeyrek anısına yemek ikramı
Ferdi Zeyrek anısına yemek ikramı
Çeşme'de yaz spor okulu başvuruları başladı
Çeşme'de yaz spor okulu başvuruları başladı
Alaçatı Ot Festivali kapılarını açtı
Alaçatı Ot Festivali kapılarını açtı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Siyaset
Sağlık
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Dünya
Eğitim
Yerel
Asayiş
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İzmir Haberleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim