Başkan Kırgöz ilk açık hava toplantısını 'Bahar Bayramı' coşkusuyla gerçekleştirdi

Dikili Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz, ilk açık hava toplantısını Bahar Bayramı coşkusuyla gerçekleştirdi.

Başkan Kırgöz ilk açık hava toplantısını 'Bahar Bayramı' coşkusuyla gerçekleştirdi
22 Mart 2024 - 10:34

İsmetpaşa Mahallesi 7 Sokak’ta Muti’nin Kahvesi’nde düzenlenen açık hava toplantısına Dikili’nin 30 mahallesinden gelen çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Emre Kırlı’nın yaptığı toplantıda Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Kırgöz tüm vatandaşların Bahar Bayramını kutlayarak şu ifadelerde bulundu: “5 Yıl önce halkımız bize Dikili’yi yönetme yetkisi verdi. O dönemde borç içinde olan bir belediyeyi devraldık, ilk iş olarak borçları kapattık. Belediyemize tekrar itibar kazandırmakla kalmayıp İller Bankasının da kredi vermeyi onayladığı sayılı belediyeler arasında yer almayı başardık. 5 yıllık görev süremizde her zaman Dikili’mizin menfaatlerini ön planda tuttuk. Kamusal alanları halkımızın yararına sunduk. Hiçbir zaman turizm kartellerine, ranta geçit vermedik, yeni dönemde de geçit vermeyeceğiz. Gücümüzü doğrudan, çalışandan, aydınlıktan yana tavır alan Dikili halkından alıyoruz. Burada sokaklara sığmayan coşku bunun en belirgin göstergesi. Yeni dönemde de Dikili yapacak çok işlerimiz var. 1 Nisan sabahı sizlerin de destekleriyle İzmir’de ve Dikili’de Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını zirveye taşıyacağız.”



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum