Başkan Tugay'dan 'Kiraz' mesajları

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz'da binlerce yurttaşla iftar yaptı. Özellikler gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Tugay, yapacak çok işin olduğunu ve hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

Başkan Tugay'dan 'Kiraz' mesajları
22 Mart 2024 - 21:49 - Güncelleme: 22 Mart 2024 - 21:57

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz'da binlerce yurttaşla iftar yaptı. CHP Kiraz Belediye Başkan adayı Nasuh Coşkun ile CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya'nın da katıldığı iftarda, Başkan Tugay özellikle gençlerin yoğun sevgisiyle karşılaştı. Bebekleri seven, çocuklarla sohbet eden Tugay, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Programda “Gençlik seninle, durma ilerle” sloganları atıldı. 

Başkan Cemil Tugay, yurttaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, mübarek Ramazan ayında tutulan oruçların, edilen duaların kabul olmasını diledi.

Başkan Tugay, şunları söyledi: 
“Bizler bu dönemde Nasuh başkanımla yola çıktık. CHP'nin adayları olarak huzurlarınızdayız. İftar sofrasında sizlerle olmak, bu alanı sizinle paylaşmak bizim için büyük mutluluk. Ülkemizin iyiliği, şehrimizin güzelliği, insanlarımızın mutluluğu için ne gerekiyorsa yapacağız. Hizmet için yola çıktık. İzmir'in dört bir köşesindeki insanlarımıza refah, bolluk ve bereket sağlamak istiyoruz. Nerede nasıl bir sıkıntı varsa, çare olalım. Yapacak çok işimiz var.”  

“KİRAZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

İzmir'e hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu anlatan Tugay, “Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için çok sayıda projemiz var. Buraya birçok belediye başkanımız hizmet etti. Ben bu hizmetleri daha ileriye taşımak istiyorum. Kiraz, bütün köyleri ile bizim için çok değerli. Sürekli yanınızda olacağım. Hangi konuda, neye ihtiyacınız varsa, bunları gidermek için çok çalışacağım. Sürekli hizmetinizde olacağım” dedi.


 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum