Beydağ Belediyesi, sağanak yağış sırası ve sonrasında teyakkuz halinde çalıştı

Beydağ Belediyesi ekipleri, dün akşam etkili olan ve ilçe genelinde birçok noktada olumsuzluklara yol açan sağanak yağmur sırasında ve sonrasında vatandaşlara yardım elini uzattı.

Beydağ Belediyesi, sağanak yağış sırası ve sonrasında teyakkuz halinde çalıştı
06 Temmuz 2023 - 09:56

Beydağ'da olası bir afet durumuna karşı teyakkuz halinde olan acil durum ekibi, şiddetli yağan yağmur sonucu bazı noktalarda oluşan su taşkınlarına karşı iş makineleriyle hızlı bir şekilde müdahale etti. İhbarları anında değerlendiren ekipler, yağışlardan etkilenen vatandaşların alanlarında su tahliyesi yaptı. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış sırası ve sonrasında acil müdahale ekiplerinin vatandaşların mağdur olmaması için koordineli bir şekilde çalıştığını söyledi.  

Başkan Yılmazlar, "Sağanak yağış sonucu oluşan su taşkınları nedeniyle köy merkezlerini ve evlerini su basan hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ekiplerimizle, kent genelinde olduğu gibi ilçemizin muhtelif yerlerinde de yaşanan su baskınlarına karşı hızlı ve etkin bir şekilde gerekli müdahalelerimizi yaptık. Sağanak yağmurun başlaması ile personelimizle alandaydık. Şuan Yağcılar Mahallemizdeyiz, yerinde eksikleri takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi yanında olduk. Beydağ Belediyesi olarak herhangi bir afet durumuna karşı teyakkuz halindeyiz. Dün akşam olduğu gibi şimdi de tüm Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile sahadayız.” dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum