Beymen Chocolate'dan Butterfly iş birliğiyle yeni ürün

Beymen Chocolate, üstün kalite anlayışı ve sofistike yaklaşımını, Türkiye'nin ilk artizan çikolata üreticisi Butterfly Chocolate işbirliğiyle çikolata dünyasına taşıdı.

Beymen Chocolate'dan Butterfly iş birliğiyle yeni ürün
26 Kasım 2023 - 23:31

İSTANBUL (AA) - Beymen Chocolate, üstün kalite anlayışı ve sofistike yaklaşımını, Türkiye'nin ilk artizan çikolata üreticisi Butterfly Chocolate işbirliğiyle çikolata dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Madagaskar ve Gana'da etik koşullarda üretilen organik kakao çekirdeklerinden 'Bean to Bar' konseptiyle üretilen yeni Beymen Chocolate, doğal ve gurme lezzetleri ile beklentilerin ötesinde bir deneyim sunuyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Beymen Group Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçı, ikramların, özel gün ve kutlamaların vazgeçilmez lezzeti çikolatayı modern bir perspektif ile yeniden yorumladıklarını bildirdi.

Çapçı, 'Müşterilerimizin farklı yaşam alanlarındaki ihtiyaçlara hitap eden ve hayatı 360 derece çevreleyen benzersiz ürün seçkimizle hayatın her alanına dokunmaya, müşteri deneyiminin tamamlayıcısı olduğunu düşündüğümüz farklı alanlarla buluşmaya devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Halihazırda lüksün etki alanının genişlediğini ve gastronomi, sanat ve deneyim ile bir araya gelerek yaşamı 360 derece çevreleyen bir yaşam tarzı sunduğunu kaydeden Çapçı, şu ifadeleri kullandı:

'Lüksün bu yaklaşımı aslında Beymen'in DNA'sındaki deneyim odaklı, ayrıcalıklı ve ilham veren bütünsel lüks anlayışıyla bire bir örtüşüyor. Beymen Chocolate'daki değişim, Beymen'in 50. yılını ve lüksün bu topraklardaki 500. yılını kutlayan projemizin de bir yansıması diyebiliriz. Kültürümüzde ikramların, özel gün ve kutlamaların en önemli unsurlarından bir parçası olarak öne çıkan çikolata geleneğimize modern bir perspektif ile yeniden yorumladık.'

'Beymen için 4 özel koleksiyon hazırladık'

Butterfly Chocolate Kurucusu Ebru İpekçi de Beymen Chocolate için 4 özel koleksiyon hazırladıklarını belirterek, 'Yüzde 100 doğal ve etik üretim felsefemizle özenle seçtiğimiz organik kakao çekirdeklerinden Celebration, İstanbul, Noir ve Joy Of Fruits adlarını taşıyan 4 koleksiyon hazırladık.' açıklamasında bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum