CHP'li Onbaşıoğlu'ndan Efes Selçuk halkına birlik beraberlik mesajı

CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin tamamlanması dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Onbaşıoğlu mesajında; "Selçuk halkının demokratik tercihleri sonucunda seçilen belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız son beş yılda olduğu gibi halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmaya hazır olduğunu" vurguladı. Onbaşıoğlu, yazılı mesajında daha sonra şu görüşlere yer verdi:

CHP'li Onbaşıoğlu'ndan Efes Selçuk halkına birlik beraberlik mesajı
08 Nisan 2024 - 20:18 - Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 20:30
"Demokrasinin ve kardeşliğin kenti Selçuk'ta tüm demokratik rekabet ve görüş farklılıklarıyla geçen zengin bir seçim döneminin ardından, Selçuk halkı büyük bir olgunluk ve sağduyu içerisinde tercihini yapmış, ilçemizin belediye başkanını, meclis üyelerini ve muhtarlarını belirlemiştir. Ülkemizin demokrasi tarihinin yasal ve resmi düzeltme taleplerinin bir parçası olarak ilçemizde gerçekleştirilen itirazlar, resmi bir prosedürden ibarettir ve hukuki bir süreç olarak tamamlanmıştır.

Selçuk halkının demokratik tercihleri sonucunda seçilen belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız tıpkı son beş yılda olduğu gibi Selçuk halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmaya hazırdır. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmet edeceklerine inancımız tam olan seçilmiş adayları kutlarız.

Selçuk'ta herkes kazandı, demokrasi kazandı.

Şimdi hep birlikte Ramazan Bayramımız vesilesiyle birliğimize, ortak değerlerimize ve huzurumuza sahip çıkmanın vaktidir.

Hepimize iyi bayramlar..."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum