• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji
  • Dünya Eğitim Yerel Asayiş Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
17:10
Manisa'da hayati uyarı
17:00
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü, İmam Hüseyin ve Atatürk’ün mücadelesi bizleri birleştiriyor
15:22
Foça’da tiyatro şöleni yaşanacak
11:50
“Güçlü Türkiye, güçlü üretimle mümkün”
11:37
Beyaz Köşk’ün minikleri kep attı
11:25
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü: 102 yıllık koca çınar milletin tek kurtuluş adresidir
11:06
Bayraklı'da yaz okulu kayıtları başladı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yerel
  3. Güzelbahçe'ye üç kardeş belediye geliyor
Yerel
Yayınlanma: 02 Eylül 2024 - 18:15

Güzelbahçe'ye üç kardeş belediye geliyor

Yerel
02 Eylül 2024 - 18:15
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Güzelbahçe'ye üç kardeş belediye geliyor

Güzelbahçe Belediyesi, 6 şubat depreminde büyük zarar gören Adıyaman, Malatya’nın Arguvan ve Yazıhan belediyeleriyle kardeş belediye oluyor.

Güzelbahçe Belediyesi, şehirler ile kardeşlik ilişkileri kurarak sosyal ve kültürel konuların yanı sıra belediyecilik çalışmaları üzerine fayda sağlayacak çalışmalar amacıyla Adıyaman, Malatya’nın Arguvan ve Yazıhan belediyeleri kardeş şehir olacak.

Güzelbahçe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Atatürk Kültür Merkezi meclis salonunda Başkan Mustafa Günay başkanlığında toplandı. Meclis gündemiyle ilgili meclis üyeleri ve vatandaşlara bilgilendirme yapan Başkan Günay, Adıyaman, Arguvan ve Yazıhan belediyeleriyle kardeş şehir olacaklarını söyledi. 

‘Kardeş şehirlerimizin yaralarını birlikte saracağız’

Güzelbahçe Belediyesi olarak, ülkemizin farklı coğrafyalarında yer alan ve hepimizin gönlünde ayrı bir yere sahip olan Adıyaman ile Malatya'nın güzide ilçelerinden Yazıhan ve Arguvan belediyeleri ile kardeş şehir olma yönünde önemli bir adım atıklarını söyleyen Başkan Mustafa Günay, “6 Şubat depreminde Adıyaman ilimiz çok büyük zarar gördü. Malatya’da zarar gören diğer illerimizden birisi. Bu ilimizde de Yazıhan ve Arguvan ilçeleriyle kardeş şehir olacağız. Bu karar kültürel, sosyal ve ekonomik bağlarımızı güçlendirecek bir köprü vazifesi görecektir. Kardeş şehirlerimizle kuracağımız bu güçlü bağ, şehirlerimizin kültürel zenginliklerini, tarihi miraslarını ve toplumsal değerlerini paylaşmamıza vesile olacaktır. Kardeş şehir ilişkileri, aynı zamanda ortak projeler geliştirme, bilgi ve deneyim paylaşımı, kültürel etkinlikler düzenleme gibi pek çok alanda işbirliği fırsatları sunmaktadır. Bu sayede, şehirlerimizin her alanda daha da gelişmesi, halklarımız arasındaki bağların daha da güçlenmesi mümkün olacaktır. Özellikle Adıyaman ve Malatya bölgelerinin deprem sonrası toparlanma sürecinde olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, bu kardeşlik bağının manevi anlamı daha da artmaktadır. Birlik ve beraberlik ruhu içinde, kardeşlerimize destek olmanın, onlarla el ele vererek güzel yarınlara yürümenin tam zamanıdır. Güzelbahçe Belediyesi olarak, bu kardeşlik ilişkisini en iyi şekilde yürütmek, dostluk ve işbirliği anlayışını her daim ön planda tutmak için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. İnanıyorum ki, bu adım, yalnızca bugün değil, gelecekte de şehirlerimize büyük katkılar sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, kardeş şehir ilişkilerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


 

2024/09/18714946391725290684.jpeg
2024/09/8550555701725290686.jpeg
2024/09/2845007701725290685.jpeg
2024/09/8528838201725290687.jpeg
2024/09/10423661401725290685.jpeg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bayraklı'da yaz okulu kayıtları başladı
Bayraklı'da yaz okulu kayıtları başladı
Buca’da Başkan Vekili Benzer sahaya indi
Buca’da Başkan Vekili Benzer sahaya indi
Basamak kursiyerlerinden yıl sonu etkinliği
Basamak kursiyerlerinden yıl sonu etkinliği
Urla'da yollar yenileniyor
Urla'da yollar yenileniyor
Son Haberler
Manisa'da hayati uyarı
Manisa'da hayati uyarı
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü, İmam Hüseyin ve Atatürk’ün mücadelesi bizleri birleştiriyor
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü, İmam Hüseyin ve Atatürk’ün...
Foça’da tiyatro şöleni yaşanacak
Foça’da tiyatro şöleni yaşanacak
“Güçlü Türkiye, güçlü üretimle mümkün”
“Güçlü Türkiye, güçlü üretimle mümkün”
Beyaz Köşk’ün minikleri kep attı
Beyaz Köşk’ün minikleri kep attı
Sanayide çarklar tersine döndü
Sanayide çarklar tersine döndü

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Siyaset
Sağlık
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Dünya
Eğitim
Yerel
Asayiş
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

Yeni Slow Radyo