İyi Parti Konak Başkan adayı Huriye Serter sanayi sitesi esnafı ile buluştu

İyi Parti Konak Başkan adayı Huriye Serter sanayi sitesi esnafı ile buluştu
24 Mart 2024 - 11:59

İYİ Parti Konak Belediye Başkan adayı Huriye Serter, seçim çalışmalarını 1. Sanayi Sitesi’nde sürdürdü. Sanayi Sitesi esnafının tek tek kapısını çalan ve hayırlı işler dileyen Serter, sorunlarını dinledi, sohbet etti. Çözüm önerilerini ve projelerini sanayi sitesi esnafı ile paylaşan Serter, Konak’ın her noktasına hizmet götüreceklerini söyledi. 

Konak’ın aynı zamanda sanayi siteleri ve iş yerleri ile kent ekonomisine de çok önemli bir katkı sağladığına işaret eden İYİ Parti Konak Belediye Başkan adayı Huriye Serter, esnafın yüzünü güldürecek projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. 

“1. Sanayi Sitesi’nin çehresini değiştireceğiz”

1. Sanayi Sitesi esnafının bölgelerine hizmet gelmemesinden yakındığını dile getiren Serter, “Biz de ziyaretimizde hiçbir çevre düzenlemesinin olmadığını gördük. Burası ekonomiye değer katan bir bölge olmasına rağmen adeta unutulmuş durumda. Bir başıboşluk göze çarpıyor. Esnafın daha rahat çalışacağı bir ortam yaratmamız gerekiyor. Burada boş zamanlarını değerlendirecek sosyal tesisler, spor alanları yaratılması, site için trafiğinde yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Bütün bunları hayata geçirecek enerjimiz ve projelerimiz mevcut” dedi. 

“Esnafı mutlu edeceğiz”

Konak’ta 111 mahalleye mümkün olduğunca eşit hizmet götüreceklerini dile getiren Serter, Konak’ta başta Kemeraltı, Mimar Kemalettin başta olmak üzere tüm iş merkezlerinin iş hacimlerini artıracaklarını kaydetti. Kemeraltı, Havralar ve Havra Sokağı’nı düzenleyeceklerini vurgulayan Serter, “Altyapı, aydınlatma, güvenlik, danışma ofisleri, yönlendirmeler, işporta çözümleri, inanç turizmi, gece cazibe noktası, tarihi yaşatan organizasyonlar, Kemeraltı gurme ve alışveriş festivali gibi çalışmalara imza atacağız, Basmane’de de “Zanaatçı ve Sanatçı Mahallesi yaratacağız, Oteller Sokağı’nı yeniden düzenleyeceğiz, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri yeniden yaşama kazandıracağız. Bu sayede esnafımızın iş hacmini artırarak mutlu ederken, Konak’ta da yeni cazibe merkezleri kazandıracağız” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum