Kerem Bürsin, Turkcell'in reklam yüzü oldu

Ünlü aktör Kerem Bürsin, Turkcell’in “Her şey Turkcell’le çalışıyor, Turkcell herkesle çalışıyor” mesajını verdiği 30. yıl kampanyasının reklam yüzü olarak tüm pozitif enerjisini izleyiciye aktarıyor.

Kerem Bürsin, Turkcell'in reklam yüzü oldu
18 Nisan 2024 - 14:10

Samimi tavırları ve etkileyici oyunculuğuyla sevilen bir isim olan Kerem Bürsin, Turkcell’in 30. yıl kampanyasının yüzü oldu. Sevilen oyuncunun başrolde yer aldığı “Her şey Turkcell’le çalışıyor, Turkcell herkesle çalışıyor” temalı ilk reklam filmi 17 Nisan’da yayınlandı. Çekimleri dört gün boyunca süren filmde Turkcell’in hayatın her anında varlığını sürdürdüğü vurgusu yapılıyor. Bürsin’li reklam çalışmaları televizyonun yanı sıra görsel, işitsel, dijital mecralar, açık hava ve mağazalar olmak üzere tüm iletişim kanallarında yerini alıyor.  

Annesi eşlik etti, aksiyon sahnelerinde dublör kullanmadı

Reklam filmine “ben de Turkcell’le çalışıyorum” diyerek başlayan Kerem Bürsin, aksiyon sahnelerinde dublör kullanmadı. “Ülkemizin en değerli markalarından Turkcell’in 30’uncu yıl iletişiminin bir parçası olmak benim için çok anlamlı. Teknolojiyi hayatın içinden örneklerle anlattığımız seride bol aksiyonlu ve eğlenceli sahneler izleyeceksiniz" diyen Bürsin, filmin ilk sahnelerinde annesi Çiğdem Bürsin’in de kendisine eşlik ettiğini belirtti. "İlk sahneye annemin konuk oyuncu olarak katılması da ayrıca müthiş bir anı oldu bizim için” şeklinde konuştu.

Turkcell’den 30. yıl sürprizleri

30’uncu yaşını yıl boyu farklı sürprizle kutlayacak olan Turkcell, müşterilerine pek çok avantaj sağlayacak. Abonelerin paketindeki GB ve dakikalar ikiye katlanırken, gençlere yönelik sinema ve yemek faydası gibi birçok kampanya yıl boyu devam edecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum