EGEMENLİK - Swissôtel Büyük Efes, Türkiye’nin farklı şehirlerinin yöresel lezzetlerini konuk ettiği Yöresel Tatlar Rotası etkinlikleri kapsamında bu hafta Kırşehir mutfağını misafirleriyle buluşturuyor.
Café Swiss, 21 – 26 Nisan tarihlerinde, her gün 12:00 – 15:00 saatleri arasında düzenlenen öğle yemeği açık büfesinde, Kırşehir’in zengin mutfak kültürünü tanıtacak.
Bu özel haftada, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla davet edilen konuk şefler Nurten Büyüksaraçoğlu, Hamide Çakmak ve Mustafa Güdük’ün sunumlarıyla, misafirler Kırşehir’e özgü geleneksel lezzetlerle buluşacak. Menüde soğuk ayran çorbası, çullama, höşmen, saç böreği, Ahi pilavı, ayva borani ve daha birçok yöresel tat yer alıyor.
Haftanın devamında ise, misafirler Kırşehir’in otantik ve özgün tatlarını deneyimleyerek unutulmaz bir gastronomi yolculuğuna çıkıyor.