Migros'a PLMA'dan 3 farklı kategoride mükemmellik ödülü

Migros, özgün markalar konusunda küresel ölçekte en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve Private Label Manufacturers Association (PLMA) tarafından düzenlenen 'Uluslararası Özgün Markalar' yarışmasında 3 farklı kategoride “Mükemmellik Ödülü” kazandı.

Migros'a PLMA'dan 3 farklı kategoride mükemmellik ödülü
07 Temmuz 2023 - 09:58

Dünya çapında 4000’den fazla üyesi bulunan Private Label Manufacturers Association (PLMA) tarafından düzenlenen ve alanında dünyanın en itibarlı organizasyonlarından biri olarak kabul edilen “Uluslararası Özgün Markalar” yarışmasında Migros, 3 kategoride Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

Toplamda, 90 kategoriyi kapsayacak şekilde 20 ülkenin 64 perakende markasına ait 500'den fazla ürünün yarıştığı 'Uluslararası Özgün Markalar' yarışmasında ödül alan ürünler; tadı, tasarımı, yarattığı fayda, fiyat-kalite karşılaştırması ve ambalaj gibi birçok kriterde inceleniyor. M Life 2 Mineralli ve Vitaminli Bal Propolis Karışımı, Migros %100 Nar Ekşisi ve Like Me Aloe Vera Jel ürünleri bu kapsamda değerlendirilerek ilgili kategorilerde Migros’a Salute to Excellence Awards ödülünü kazandırdı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum