Ozmoz Kidswear'dan çocuklara özel eğlenceli etkinlik

2005 yılında Tekstil Mühendisi Mukadder Özden tarafından kurulmuş olan Simurg Tasarım bünyesinde hayata geçirilen Ozmoz Kidswear 2022 yılında Alsancak’ta açılan Ozmoz Shop ile perakende sektörüne giriş yapmıştı. O günden bu yana çeşitli etkinlikleri çocuklar ve aileleriyle buluşturan marka yine çok renkli bir aktiviteye imza attı.

Ozmoz Kidswear'dan çocuklara özel eğlenceli etkinlik
04 Ekim 2023 - 15:07

‘Back to School’ konseptiyle gerçekleşen Ozmoz Kids Party’de çocuklar çanta boyama atölyesinde bir araya geldi. Alsancak’ta bulunan Ozmoz Shop’ta düzenlenen ücretsiz atölyede çocuklar renkli hayal dünyalarını kendi boyadıkları çantalara yansıtma şansı yakaladı. Ortam düzenlemesini Dream Design markasıyla Damla Öztürk’ün yaptığı etkinlikteki süsleme ve cupcakeler çocuklar tarafından çok beğenildi.

Çocukların keyifli vakit geçirdiği atölyede boyadıkları çantalar kendilerine hediye edildi.

Ozmoz'un kurucusu Mukadder Özden düzenli olarak Ozmoz etkinlik alanında çocuklar için yaratıcılıklarını geliştirecekleri profesyonel çözüm ortaklarıyla farklı etkinlikler planladıklarının müjdesini verdi. Özden, bu tarz etkinliklerin çocukların bilişsel ve motor gelişimlerine destek verdiğine dikkat çekerek hayal dünyalarını zenginleştirmede de faydalı olduğunun altını çizdi.

Bebek ve çocuklara özel ürünler

Kumaş ve dikiş kalitesi, tasarım estetiği ile bebek ve çocuk sağlığına uygun ve konforunu sağlayan detayların dikkat çektiği Ozmoz Kidswear ürünleri organik ve sürdürülebilir kumaşlarıyla da ilgi topluyor.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum