Her yıl düzenlenen ve 2005 yılından bu yana 130’u aşkın ülkeden 10.000’e yakın ürünün değerlendirilerek lezzet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu organizasyon, bu yıl tüm dünyadan 2.218 ürünün dünyaca ünlü şef - sömeliye jürisi tarafından değerlendirilmesiyle gerçekleşti. Dijital uygulamalar üzerinden puanlandırmaların yapıldığı ve online platformlar aracılığıyla sonuçların katılımcılarla paylaşıldığı 2021 yılı organizasyonunda, Türkiye’nin ilk kültür balığı üreticisi Çamlı Yem Besicilik, Pınar Balık markalı çipura ve levrek balıkları ile üçüncü kez “Üstün Lezzet Ödülü” alarak 3 yıl boyunca “International Taste and Quality” lisansına sahip olmaya hak kazandı.
Türkiye’nin ilk entegre kültür balıkçılığı tesisini kurarak sektöre birçok ilki kazandıran Çamlı Yem Besicilik, taze balık ürünleri kategorisinde 30 milyon doları aşkın ihracatı ile Türkiye su ürünleri sektörünü ABD, Avrupa, Rusya ve Orta Doğu pazarlarında temsil ediyor.