Swissôtel Büyük Efes, gastronomi tutkunlarını yepyeni tatlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kez, 26-30 Kasım tarihleri arasında Café Swiss'te, saat 12:00 - 15:00 arasında Romanya’nın geleneksel ve gurme lezzetleri, zengin bir açık büfe eşliğinde misafirlere sunulmaya başlandı.
Romanya’nın eşsiz tatlarını deneyimlemek isteyenler, şef Valentin Georgica Pavel’in özel sunumlarıyla hazırlanan otantik yemeklerin tadını çıkarıyor. Romanya’nın ünlü Zakuska sosu, füme alabalık ile hazırlanmış özel tabaklar, dana eti çorbası, bezelye ve tavuklu yahni, beyaz lahana sote gibi Romanya mutfağının en sevilen tarifleri, Swissôtel’in ustalığıyla birleşerek konuklara unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.
Romanya’nın kültürel dokusunu sofraya taşıyan bu özel etkinlik, lezzet keşiflerine meraklı olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat oluyor.