Scappi, Swissôtel Büyük Efes'de özel bir davetle tanıtıldı

Swissôtel Büyük Efes'in 9. Katında konumlanan İtalyan restoranı Scappi, İzmir’in seçkin isimlerinin ağırlandığı organizasyonla açılışını yaptı.

Scappi, Swissôtel Büyük Efes'de özel bir davetle tanıtıldı
04 Ekim 2023 - 20:56

İzmir'in simgelerinden biri olan Swissôtel Büyük Efes'in 9. katında, gerçek İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerini İzmir’in büyülü atmosferinde sunmak üzere açılan Scappi, büyük açılış organizasyonunda davetlilerini ağırladı. 

Adını, İtalyan Rönesansının en ünlü şeflerinden biri olan ve bilinen ilk basılı yemek kitabının yazarı Bartolomeo Scappi'den alan Scappi, İtalyan lezzetlerinden oluşan menüsü ile konuklarını İtalya'nın kalbine davet ederek, sahip olduğu körfez manzarası eşliğinde lezzet severleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. 

Ata Marin Band’in sahne aldığı açılış organizasyonuna İzmir iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Swissôtel Büyük Efes Genel Müdürü Rıza Elibol, "Scappi, İzmir'in kültürel çeşitliliği ile İtalyan mutfağını buluşturarak misafirlerimize benzersiz bir deneyim sunmak için tasarlandı. Burada her tabakta sevgi ve özen var. Uzun süren bir çalışmanın ürünü olan restoranımızda misafirlerimizin unutulmaz anlar yaşamasını hedefliyoruz" dedi.  

İzmir'e damgasını vuracak bir lezzet deneyimi sunmak için kapılarını açan Scappi aynı zamanda romantik akşam yemekleri, iş toplantıları veya özel etkinlikler gibi misafirlerinin keyifli anlar geçirebileceği bir atmosfer sunuyor.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum