Seferihisarlılar 'Goca Başkan' ile tam yol ileri dedi

CHP’li Seferihisar Belediye Başkan adayı İsmail Yetişkin, son mitingini Seferihisar’da binlerce kişiyle gerçekleştirdi. Seçim Koordinasyon Merkezi önünde düzenlenen mitingde binlerce kişi sokağa sığmadı. Yetişkin, “İzmir’de Cemil Başkan, Seferihisar’da Goca Başkan ile yola devam diyecek miyiz?” diye sorarken coşkulu kalabalık “evet” diye cevap verdi.

Seferihisarlılar 'Goca Başkan' ile tam yol ileri dedi
29 Mart 2024 - 22:55 - Güncelleme: 29 Mart 2024 - 23:00
Seferihisar Belediye Başkanı ve CHP’li Belediye Başkan adayı İsmail Yetişkin son seçim mitinginde adeta Seferihisar’a çıkartma yaptı. Mitingde binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla alanı doldururken, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve CHP İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar da mitinge katılanlar arasında yer aldı.
 
40 GÜN ÖNCE BURADAN YOLA ÇIKTIK
 
Seçim startını da 40 gün önce aynı alandan başlattığını belirten Yetişkin, “Yaklaşık 40 gün önce, Merkez Seçim Ofisimizi açarken, laik, demokratik aydınlık bir Seferihisar için, 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden kapı kapı dolaşacağız demiştim. Gerçekten 40 gündür ne gece dedik ne gündüz, Doğanbey’den Çamtepe’ye, Gödence’den Akarca’ya, Turabiye’den Hıdırlık’a girmediğimiz kapı, derdini dinlemediğimiz vatandaş bırakmadık.
Bu süreçte elbette yalnız değildim. Cumhuriyet Halk Partisi ailem her zaman yanımdaydı. Öncelikle onlara bir teşekkür ile başlamak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü’ne ve yönetimine, ilçe başkanım sayın Rahmi Tezel Çınar’a, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerine, sabah akşam sokaklarda olan, seçim ofislerini dolduran tüm üye ve gönüllülerimize, yüreği bizimle atan herkese can-ı yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki yoldaşımsınız. İyi ki bu yolda sizlerleyim. Yeniden emeğinize yüreğinize sağlık” diye konuştu.
 
“AYNI MAHALLENİN ÇOCUĞUYUZ”
 
Karşısında iki Ak Partili aday olduğu söylemini yineleyen Yetişkin, iktidarı da halkı yoksullaştırdığı ve yaşam alanlarına müdahale ettiği için sert bir dille eleştirdi. Yetişkin, “Biz projeyi de hizmeti de sizden iyi biliriz. Çünkü biz insana değer verenleriz. İşte bu yüzden, pazar günü siyasetin ne olduğunu göstermek zorundayız. Kendi yaşamımız için, çocuklarımızın geleceği için, emeklinin hakkı için, kadınların özgürlüğü için, yoksulun ekmeği için, gençlere umut olmak için. Laiklik için, demokrasi için, Atatürk’ün mirası Türkiye Cumhuriyeti için” dedi.
 
İsmail Yetişkin, “Seferihisarlılar arasında söylenen her zaman bir söz vardır. "Aynı mahallenin çocuğuyuz’’. Gerçekten de bizim hemşehricililğimiz mahallelerden ve köylerden gelir. Hıdırlıklı, Çolak İbrahimli, Beynelli. Şimdi mahallelerimiz de köylerimiz de o kadar büyüdü ki, yepyeni komşularımız, hemşehrilerimiz eklendi aramıza. İşte bu yüzden seçim döneminin en başında, herkesi kapsayan, herkesin sesinin duyulduğu bir 'Halkın İttifakı'nı kuracağız demiştim ve kurduk. Bu ittifakı Türk ile Kürt ile Alevi ile Sunni ile, Çerkez ile Laz ile Roman ile kurduk. Şimdi artık hepimiz aynı mahallenin çocuğu olduk. Bu mahallede farklılıklarımızla, güzelliklerimizle, renklerimizle, neşemizle hep beraber yaşayacağız” diye konuştu.
 
“OYUMUZU KULLANALIM, OYUMUZA SAHİP ÇIKALIM”
 
Pazar günü vatandaşları oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet eden Yetişkin, şöyle devam etti: “Bunun 31 Mart günü oyumuzu kullanmamız ve daha da önemlisi oylarımıza sahip çıkmamız çok önemli. Sadece 2 günümüz kaldı. 2 gün daha yorulacağız. Tüm yorgunluğumuzu yine bu meydanda zafer kutlamalarında atacağız. Şimdi çok yüksek sesle, 2 gün daha yılmadan yorulmadan çalışacak mıyız? Oylarımızı kullanıp, sandıklara sahip çıkacak mıyız? Pazar günü sandık başında olacak tüm sandık görevlisi arkadaşlarıma ve sandık müşahitlerinin şimdiden emeğine sağlık.” 
 
Vatandaşlara, “İzmir’de Cemil Başkan, Seferihisar’da Goca Başkan ile yola devam diyecek miyiz?” diye soran Yetişkin'e, coşkulu kalabalık “evet” diye cevap verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum