EGEMENLİK - Swissôtel Büyük Efes, İzmir 16-21 Eylül tarihleri arasında “Denizden Masaya” temasıyla misafirlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.
Aquarium Mezzes & Grill'in büyüleyici atmosferinde, şeflerin misafirler için özenle pişidiği taptaze balık çeşitleri, zengin meze ve garnitürlerle bir araya geliyor.
Swissôtel Büyük Efes'in Baş Aşçısı Erkan Özdemir tarafından özel olarak hazırlanan bu menü, hafta boyunca her akşam saat 19:00 itibarıyla konukların beğenisine sunuluyor.
Balık sezonunun açılmasıyla birlikte menüde yer alacak kırlangıç buğulama, Ege mercanı, Çeşme mavi kuyruk karides gibi enfes lezzetler, Ege mutfağına özgü meze çeşitleriyle birleşerek bir lezzet şölenine dönüşüyor.
Misafirler, Cuma ve Cumartesi akşamları Aquarium Mezzes & Grill'in huzurlu bahçesinde enfes deniz ürünlerini tadarken, Group Smyrna'nın canlı müzik performansı eşliğinde keyif dolu anlar yaşayacak.