Swissôtel Büyük Efes’te yöresel tatlar etkinlikleri Kayseri mutfağı ile devam ediyor. Café Swiss, 21-26 Ekim tarihleri arasında rotasını Kayseri’ye çevirerek, bu özel haftada Kayseri'nin eşsiz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.
Her gün 12:00 - 15:00 saatleri arasında düzenlenen açık büfede, Kayseri mutfağının zengin ve otantik tatlarını keşfetmek isteyen misafirler için eşsiz bir deneyim sunuluyor. Geleneksel lezzetlerin modern dokunuşlarla buluştuğu bu etkinlikte, Kayseri’nin ünlü mantısından pastırmasına, mantı çorbasından yağlamaya kadar pek çok özel tat misafirlerle buluşuyor.
Konuk şef Ceylani Koçyiğit’in özel sunumları ile misafirler, Kayseri mutfağına lezzetli bir yolculuğa çıkıyor. Şef Koçyiğit’in, Kayseri’nin zengin mutfak kültürünü yansıtan tarifleri ve sunumları, bu deneyimi daha da unutulmaz kılıyor.
Swissôtel Büyük Efes, önümüzdeki haftalarda da yöresel tatlarımızı misafirleriyle buluşturmaya devam edecek. Yeni lezzet rotalarından enfes tatlar, Café Swiss’te sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sadece gastronomi tutkunlarını değil, aynı zamanda yerel kültür ve gelenekleri keşfetmek isteyen tüm misafirler etkinlik boyunca lezzet şöleni yaşayacak.
Swissôtel Büyük Efes, gastronomi dünyasında benzersiz bir yolculuğa çıkmayı isteyenleri bu lezzet dolu etkinlikte bekliyor!