Usta Fırçalar buluştu

Usta Fırçalar buluştu
07 Temmuz 2023 - 09:38

Çeker Yapı, düzenlediği Jotun Usta Fırçalar Buluşması’nda, usta boyacıları bir araya getirdi. Jotun boyalarının teknik özelliklerinin ustalarla paylaşıldığı etkinlikte boya ustaları da kendi tekniklerini diğer meslektaşları ile paylaşarak görüş alışverişinde bulundu. 

Çeker Yapı Genel Koordinatörü Osman Çelik, kaliteli ürünlerin, işinin ehli insanların ellerinde mükemmel sonuçlar yaratacağına duydukları inançla böyle bir buluşmayı organize ettiklerini söyledi. Çeker Yapı /Jotun Usta Fırçalar Buluşması’nda; boya ustalarının kaliteli bir boyadan beklentilerini yüz yüze alma fırsatı yakaladıklarını anlatan Çelik, “İnteraktif bir etkinlik gerçekleştirdik. Mesleki olarak bu tarz buluşmaların hem ustalar açısından hem de ürün tedarikçileri ve üreticileri açısından büyük bir katkı sunuyor” dedi. 

Eğitime devam 

Çeker Yapı ailesi olarak eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini söyleyen Çelik, “İnşaat sektörüne değer katmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizi ileriye taşıyan bu önemli gün vesilesiyle tüm çalışma ortaklarımıza, eğitimin öneminin bizim kadar farkında olan ustalarımıza ve siz değerli kullanıcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu. 

Çeker Yapı inşaatta güven

Çeker Yapı, profesyonel iş yaşamında edindiği 25 yıllık zengin tecrübelerini ülke ekonomisine hizmet etme ilkesi ile birleştirerek, sektöre değer katmak amacı ile yola çıktı. Gücünü tecrübelerinden alan ekibiyle birlikte, sektörde etkin olduğu tüm alanlarda, güven sağlayan duruşu ile sektörde kalıcı olabilmek adına çalışıyor. Müşterilerin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına en iyi hizmetin sunulması ve koşulsuz müşteri memnuniyetinin uzun vadede sürdürebilirliğini sağlamak hedefi firmanın ana unsurunu oluşturuyor. Çeker Yapı; inşaat sektöründe standartlara uygun, ulusal ve uluslararası pazarda kendini kanıtlamış birçok markanın Ege Bölge distribütörlüğünü ve bayiliğini İzmir Gıda Çarşısındaki 2 bin metrekare mağazasında, Çeşme Alaçatı’da bin 200 metrekare mağazasında ve e-ticaret platformunda yapmaktadır.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum