• İzmir Haberleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji
  • Dünya Eğitim Yerel Asayiş Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
00:02
İzmir Mali Müşavirler Odası Sekreteri Ali Yenidoğan'a doğum günü sürprizi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. "Yaşasın Türkiye, yaşasın Balıkesir, yaşasın İzmir"
Gündem
Yayınlanma: 19 Ocak 2025 - 22:54

"Yaşasın Türkiye, yaşasın Balıkesir, yaşasın İzmir"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Türkülerle Oyunlarla Balıkesir Gecesi etkinliğine katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın da katıldığı gecede konuşan Başkan Tugay, “Bu ülkeyi çıkabileceği en üst seviyeye çıkartmak için her birimizin üzerine düşen görevleri yapmasına ihtiyaç var. O yüzden yaşasın Türkiye, yaşasın Balıkesir, yaşasın İzmir diyorum” dedi.

Gündem
19 Ocak 2025 - 22:54
Yorumlar
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar

EGEMENLİK - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği, İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde Türkülerle Oyunlarla Balıkesir Gecesi etkinliği düzenledi. Geceye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İzmir Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ramazan Tezcan, İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Uzun, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Başkan Dr. Cemil Tugay’a hediye takdim etti. Gece yöresel oyunlar ve türkülerle devam etti.  

Tugay: Balıkesir Kuvâ-yi Milliye’nin şehridir

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, şehirler arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Şehirlerimiz arasındaki dayanışmamızı geliştirerek hizmet edeceğiz. Her zaman öncelikle ülkemize, birliğine, beraberliğine, sonrasında insanlarımızın refahına, mutluluğuna, şehirlerimizin gelişmesine, aramızdaki bağların, kardeşliğin gelişmesine, çocuklarımıza gençlerimize güzel bir gelecek bırakmaya hizmet etmek üzere bu görevlere geldik. Borcumuz olan insanlar var. İzmir, Cumhuriyetin, Kurtuluş Savaşı’nın başladığı bittiği şehirdir. Kuruluş ve kurtuluş şehridir. Balıkesir Kuvâ-yi Milliye’nin şehridir. Hepimiz o kanlarını akıtan, canlarını veren kahraman insanlara borçluyuz. Bu ülkeyi çıkabileceği en üst seviyeye çıkartmak için her birimizin üzerine düşen görevleri yapmasına ihtiyaç var. O yüzden yaşasın Türkiye, yaşasın Balıkesir, yaşasın İzmir diyorum” dedi.   

Akın: İzmir ve Balıkesir'in koparılamaz bağları var

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “İzmir ile Balıkesir’in tarihi ve kültürel açıdan koparılamaz bağları var. İki kent baktığınızda aklın, bilimin, kültürün, kısacası medeniyetin beşiği olan kültür dairesi içinde yer alan iki komşu. Kentlerimizi sınırlarla ayırmamız da mümkün değil. Yemeklerimiz, müziğimiz, halk oyunlarımız, iklimimiz, tarım ürünlerimiz birbirinden ayrıştırılmayacak kadar birbirine yakın. En önemlisi hem İzmir hem de Balıkesir Kuvâ-yi Milliye’nin kalesidir” şeklinde konuştu.  

“Balıkesir'e 10 numara şehrin 10 numara insanları diyoruz”

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Uzun ise, “Şehrimizin plakası 10 numara. 10 numara şehrin 10 numara insanları diyoruz her zaman. Bu bir tesadüf değil. Her zaman sizlerle bir aradayız. Çok güzel çalışmalar yaptık” dedi. Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga da bu özel gecede birarada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bayraklılar olarak Balıkesirli hemşerilerimize sevgilerimizi yolluyoruz” şeklinde konuştu. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ise, “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Balıkesirliler candır, onları çok seviyoruz” diye konuştu. 

2025/01/1748912561737317035.jpg
2025/01/8832165851737317047.jpg
2025/01/18844736841737317056.jpg
2025/01/10724561381737317069.jpg
2025/01/20556779021737317079.jpg
2025/01/3074999021737317091.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Başkan Tugay’dan 'operasyon' açıklaması
Başkan Tugay’dan 'operasyon' açıklaması
“Ülke demokrasisinin sağlam ve sağlıklı partilere ihtiyacı var”
“Ülke demokrasisinin sağlam ve sağlıklı partilere ihtiyacı var”
Başkan Tugay yangın bölgesini inceledi
Başkan Tugay yangın bölgesini inceledi
Doğanbey’de yangın kontrol altına alındı
Doğanbey’de yangın kontrol altına alındı
Son Haberler
İzmir Mali Müşavirler Odası Sekreteri Ali Yenidoğan'a doğum günü sürprizi
İzmir Mali Müşavirler Odası Sekreteri Ali Yenidoğan'a doğum günü...
Başkan Tugay’dan 'operasyon' açıklaması
Başkan Tugay’dan 'operasyon' açıklaması
Kardemir Çelik sektörün en çok ihracat yapan 16. şirketi oldu
Kardemir Çelik sektörün en çok ihracat yapan 16. şirketi oldu
“Ülke demokrasisinin sağlam ve sağlıklı partilere ihtiyacı var”
“Ülke demokrasisinin sağlam ve sağlıklı partilere ihtiyacı var”
Özgür Özel herkesi yarın Saraçhane'ye davet etti
Özgür Özel herkesi yarın Saraçhane'ye davet etti
“Evde Bakım Hizmeti” yaşamlara dokunuyor
“Evde Bakım Hizmeti” yaşamlara dokunuyor

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Siyaset
Sağlık
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Dünya
Eğitim
Yerel
Asayiş
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • İzmir Haberleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim