Yılbaşı ağacı, Noel şarkılarıyla ışıklandırıldı

Swissôtel Büyük Efes Oteli, geleneksel hale gelen "Yılbaşı Ağacını Işıklandırma" seremonisi Alsancak Katolik Kilisesi Korosu tarafından söylenenen yeni yıl şarkıları eşliğinde yakıldı.

Yılbaşı ağacı, Noel şarkılarıyla ışıklandırıldı
20 Aralık 2023 - 19:35

Swissôtel Büyük Efes, İzmir’de yaşayan ve otelde konaklayan yabancı konuklarıyla birlikte “Yılbaşı Ağacı Işıklandırma” seremonisini gerçekleştirdi. Koro eşliğinde gerçekleşen seremoniyle misafirler 2024'e erken merhaba dedi. 

Swissôtel Büyük Efes otelinin 'Grand Efes' balo salonunda gerçekleşen seremonide yılbaşı ağacının ışıkları, koronun söylediği yeni yıl şarkıları eşliğinde büyük bir coşku ile yakıldı. Otelin Genel Müdür Yardımcısı Pamela Tito, konuşmasında etkinliğin anlamını şu sözlerle ifade etti: "Yılbaşı, sevdiklerimizle bir araya gelmek, geçmişe teşekkür etmek ve geleceği umutla karşılamak için harika bir zamandır. Şu anda, birlikte geçirdiğimiz anların anlamını pekiştirmek adına yılbaşı ağacımızın ışıklarını yakmak üzere buradayız. Swissôtel Büyük Efes, İzmir ailesi olarak 2024 yılının herkese bolca neşe, sağlık ve başarı getirmesini dilerim."



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum