Yıldız'dan seçim mesajları

Yıldız'dan seçim mesajları
26 Mart 2024 - 11:14

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkan adayı Onur Emrah Yıldız; Sandığa çeyrek kala çarpıcı mesajlar verdi. Çiğli’de betonlaşmaya, ranta geçit vermeyeceğini belirten Yıldız; kararsız seçmenlere de mesajlar verdi. Yıldız; “Çiğli’ye göz diktirmem. Halkın olanı yağmalatmam. Kentsel dönüşüm, imar ve çöp gibi kronik sorunlarımız var. Halk ne derse, ilçemizin gelecek yapılanması neyi gerektiriyorsa o olacak. Kronik sorunlarımızın çözümü belli; merkezi idare, büyükşehir, ilçe belediyesi ve halkın ortak hareketi. Sandığa 4 gün var. Kararsız olanlara sesleniyorum; dönüşü olmayan yol, çıkmaz sokaktır” diye konuştu. 

Son pişmanlık fayda etmez

Kararsız seçmenin aklından geçenleri gayet iyi bildiğini vurgulayan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; son pişmanlığın da fayda etmeyeceğini söyledi. Yıldız şu ifadeleri kullandı; “Ülkenin içinde bulunduğu krizlerle dolu durum; siyasi geçişler, kırılganlıklar halkı da içine aldı. Ama bu, 31 Mart’ta hayati bir seçim yapacağımız gerçeğini değiştirmiyor. Bugün iktidar partisinin adayı çıkıp, devletin yapmakla sorumlu olduğu yatırımlar için ‘ben yaptım’ diyebiliyor. Okulları, seçim malzemesi yapabiliyor. Sapla saman birbirine karıştı. Madem ellerinden geliyordu; Ciğli neden halen çöp dağlarıyla savaşıyor? Neden İZBAN; ihtiyaca göre değil de keyfe keder planlandı. Hasatta iziniz yoksa, harmanda da sözünüz olamaz. Kararsız hemşehrilerime sesleniyorum; dönüşü olmayan yol çıkmaz sokaktır. Oysa Çiğli çıkmaz sokak olmaktan kurtulmalıdır. Görüşü, tercihi ne olursa olsun her hemşehrimin desteğini bekliyorum, Çiğli İttifakı’nı kuralım, asla pişman olmayacaklar.” 

Önce insanım, sonra belediyeci

Herkesin en iyi bildiği bir işi olduğunu söyleyen Yıldız; aslolanın önce insan olmak olduğunun altını çizerek şunları kaydetti; “Önce insanız. Ben de önce insanım, sonra Belediyeci. İyi insan olmanın değeri başka. Kimseyle husumetim, kimseye kinim, düşmanlığım olmadı bugüne kadar. Paylaşmaktan dayanışmaktan yana oldum. İyi bir insan olmaya çalıştım. Çocuklarıma da önce iyi birer insan olmalarını öğütlüyorum. Çünkü, niyetiniz ve ameliniz iyi değilse, başarınızın anlamı yoktur. 12 yıllık belediyecilik ve bürokrasi geçmişim var. Son olarak yürüttüğüm İZSU Kanalizasyon Daire Başkanlığı’m boyunca, hayata geçirdiğimiz her projenin gece gündüz başındaydım. Bir belediyenin tüm kademelerini, mevzuatını bilirim. Asfaltçısından, kürek sallayanına herkesi tanırım. Bir işin, bitirene kadar bizzat takipçisi olunması gerektiğine inanırım. Bu nedenle; Çiğliler beni salonlardan çok sokaklarda; makamın dört duvarından çok, projelerimizin başında görecek.” 

Kimse iştahlanmasın…

CHP’li Onur Emrah Yıldız; Çiğli üzerinden rant hayalleri kuranların gerçeği olamayacağını, buna izin vermeyeceğini kaydederek, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü; “Kimse Çiğli’ye bakıp iştahlanmasın. Çiğli’ye rantçı giremeyecek. İlçemizin ve halkımızın ortak çıkarı dışında kimse burada at koşturamayacak. İlçemizin üretenlerinin, iş insanlarının görüşünü alarak, onların da sorunlarını çözerek her yatırımda gerekirse mini referandumlar yaparak yol alacağız. Bir şehir, tüm bileşenleriyle bütündür. Çiğli’nin de gerçek sahipleri, halkı ve üretenleridir. Onlara ait olana da onlar karar verir. Bizlere düşen; çalışmaktır, hizmet üretmektir. Kapı aşındırmaktır.”



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum