Her yerde Müge Ökten'in şarkısı çalıyor

Müge Ökten’in “O Beni Çok Seviyor” yeni single çalışması tüm dijital platformlarda yayınlanarak, müzikseverler tarafından tam not aldı.

Her yerde Müge Ökten'in şarkısı çalıyor
23 Eylül 2023 - 01:32 - Güncelleme: 23 Eylül 2023 - 09:02
HABER: LEVENT HAMURCUOĞLU

Türkiye'nin parlayan genç yeteneklerinden biri olan
Müge Ökten, yeni single çalışması olan "O Beni Çok seviyor" ile müzikseverlerin karşısına çık. Bu yeni şarkı, günümüzün trend odaklı yaşam tarzlarını ve imajın, samimiyetin önündeki engelleri nasıl oluşturduğunu anlatarak, düşündürücü bir mesaj sunuyor. 


Müge Ökten, "O Beni Çok seviyor" yalnızca enfes bir müzik deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda derin bir mesaj taşıyor. Şarkı, toplumsal güzellik standartlarına, uyma baskısının insanlar üzerindeki etkilerini sorgularken, bireylerin kendilerine olan sadakatinin ne kadar değerli olduğunu vurguluyor.

"O Beni Çok Seviyor”, sözleri Gökhan Pars ile Müge Ökten’e ait. Ökten, klibiyle özgün müzik tarzını ve yeteneğini bir kez daha kanıtlıyor. Dinamik dans ritimleri ve düşündürücü sözleriyle, şarkı geniş bir dinleyici kitlesine hitap etmeyi başarıyor.


Müge Ökten’in son single çalışması "O Beni Çok Seviyor" şu anda müzik platformlarında ve video paylaşım sitelerinde büyük bir izleyici ve dinleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. 

KLİP DUBAİ’DE ÇEKİLDİ

Dubai’nin çöllerinde çekilen klip vesilesiyle çöl atmosferini yaşayan sanatçı Müge Ökten, dokunaklı sesi, sadeliği ve güzelliğiyle iddialı klip çalışması ile tüm dijital platformların yanı sıra, video paylaşım sitelerinde her geçen gün aranan isim olarak trend oluyor. Güzelliğini sesi ile birleştirmeyi başaran genç sanatçı Müge Ökten, yeni sürprizlerle sanat hayatına başarılarla dolu renk katmaya devam edecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum